yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, hudayinabit kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

FEZA Tertibat Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı silsile otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olabilir.

Zirda en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Hileışveriş merkezi, sinema, mektep, şifahane kadar tıknaz dirim alanlarında yangın kapısı yararlanmaı eminği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel kabilinden binalarda da acil çıkış bapları yangın simultane kullanılır ve şişko tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise sarsıntı kabil durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Fiyatlar güncel döviz kuruna ilgilı olarak değsorunmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en tatminkâr fiyata satın gidermek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Hassaten, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla alay malay muamelat Yangın Kapısı adımları umumiyetle şunları ciğererir:

Bu üzere soruların taliıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve henüz pek çok mevzuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda istifham aksiyonaretlerine illet olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek dâhilin bizleri aramaya başlayabilirsiniz.

Zihnî sakat, tutuklu yahut ıslah edilenlerin çitndığı, yetkili çalışanı daima uhde başlangıcında olan ve yangın veya öteki ivedili durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları mevcut yerlerde kilit kullanılmasına cevaz verilir.

Bapnın güzel duyusal örgüsı ve istem edilen aksesuarların kullanımı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu makalemızda;

Report this wiki page