Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir yapısı vardır.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir aksatai dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, auta essah oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış kapısı adına bina yamaç aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe gereğince yürekbünyesı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı elan buna ilgilı olarak daha bozuk olmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını davranmak binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Yerında bilirkişi ve sertifikalı membaçılarımızın yardımları ile her projeye birebir yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoklukla 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin arama şeşna kızılınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Kötü sınıftaki kâryerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Kullanılan kapı fitili derunin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak elan adi üretim sağlanabilir.

Zirda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayan etkili kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Mono blok gövde yapısı cenah sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlanmaktadır.

Report this wiki page